خرید رنگ ترافیکی مشکی سرد به خاطر کیفیت بالای محصول بازار داغ و پر رونقی دارد. کارایی بالای این محصول و قدرت خشک شدن سریع آن باعث افزایش فروش شده است. رنگ های ترافیکی همان طور که از نامشان مشخص است برای خط کشی خیابان ها و معابر استفاده می شوند که این نقش مهمی در کاهش تصادفات داخل و خارج شهر دارند.
موارد استفاده رنگ ترافیکی مشکی
موارد استفاده از رنگ ترافیکی مشکی شامل گزینه های زیر می شود:
- برای رنگ آمیزی سرعت گیرها کاربرد دارد.
- برای رنگ آمیزی علائم هشدار دهنده جاده ها و سرعت گیر ها استفاده می شود.
از انواع رنگ های ترافیکی به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:
- رنگ ترافیکی سرد: برای استفاده از این نمونه نیازی به بالابردن دمای آن ها نیست.
- رنگ ترافیکی گرم: برای استفاده از این رنگ ها باید دمای آن ها را به میزان مشخصی افزایش دهیم. برای خط کشی آزاد راه ها و مسیر های شلوغ می توان از این نمونه رنگ ها استفاده کرد.
- رنگ سرد اکریلیک ترموپلاست: از این نمونه رنگ ها می توان برای خط کشی جاده های داخل و خارج از شهر استفاده کرد و همان طور که از نامش مشخص است بر پایه رنگ سرد آکریلیک ترموپلاست و بر پایه آب ساخته شده است.
- رنگ سرد کلروکائوچو: این نمونه ها بر پایه رزین های آلکیدی ساخته شده اند که با استفاده از کلروکائوچو اصلاح شده اند و می توان برای خط کشی داخل و خارج از شهر ها از آن ها استفاده کرد.
- رنگ ترافیکی چند جزئی: برای علایم هشدار دهنده سرعتگاه ها و عابر پیاده استفاده می شود.
بازار پخش رنگ ترافیکی اپوکسی
بازار پخش رنگ ترافیکی اپوکسی به دلیل کیفیت بالای محصول رونق فراوانی دارد. مقاومت بالای این رنگ در برابر رطوبت و مواد شیمیایی باعث افزایش محبوبیتش شده است. برای خرید این محصول با کیفیت و ارزان قیمت از طریق وب سایت ما اقدام کنید. خریدار می تواند با کمترین هزینه ممکن با کیفیت ترسن محصول را خریداری کند. برای استفاده از رنگ های ترافیکی روش های زیادی وجود دارد که ما در زیر به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:
- روش دستی : این روش از سنتی ترین شیوه های اجرای این رنگ ها می باشد که می توان با غلتک یا کاردک رنگ را اجرا کرد.
- روش اسپری: برای رنگ آمیزی با روش اسپری از ماشین آلات مخصوصی استفاده می شود. در واقع این روش یکی از رایج ترین روش های اجرای رنگ ترافیکی می باشد.
- روش اسکرید: در روش روش رنگ به صورت یکنواخت بر روی سطح مورد نظر اعمال می شود. زمان خشک شدن رنگ در این روش سریع می باشد و چسبندگی خوبی هم دارد.
- روش اکستروژن: در این روش ابتدا رنگ را در پیش گرم کن های مخصوصی حرارت می دهند سپس با ماشین آلات مخصوصی رنگ را روی سطح مورد نظر اعمال می کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.